Terreinreservatie

Wil je een terrein reserveren als lid van TC Op de Waal, volg dan onderstaand stappenplan.

  1.  GA NAAR WWW.TENNISVLAANDEREN.BE

Log in met je lidnummer en wachtwoord.
Klik daarna op “terrein”. Indien je op meerdere clubs lid bent en je wenst op een andere club te reserveren, dan kan je je club wijzigen via het inlogscherm.

 

  1. MAAK EEN RESERVATIE

Selecteer eerst de datum wanneer je wil reserveren. Klik daarna op een vrij uur (groen) en je krijgt een scherm te zien waarin de reservatie kan gemaakt worden.

Druk eerst op “Speler toevoegen”. Je krijgt dan onderstaand scherm te zien. Typ de naam van het lid waarmee je wil spelen in. Deze naam komt dan automatisch in dit vak als “speler 2”.

Druk op “Opslaan” om de reservatie te bevestigen. Indien je een bepaalde overtreding op de clubregels hebt gemaakt (bv. teveel reservaties), wordt de reden getoond. Is je reservatie in orde, dan wordt deze onmiddellijk bewaard.

De leden van de gemaakte reservatie die een e-mailadres hebben, krijgen automatisch bij elke reservatie en elke wijziging van reservatie een e-mail toegestuurd (indien de club dit in de standaardinstellingen heeft geconfigureerd). Indien je toch geen e-mail krijgt, gelieve je mailadres dan in te vullen op je spelersdashboard of door te geven aan je club die dit kan verwerken.

 

  1. WIJZIG/VERWIJDER EEN RESERVATIE

Op je spelersdashboard kan u in het blokje “Terreinreservatie” een overzicht vinden van uw reservatie(s). In dit scherm krijg je alle toekomstige reservaties te zien waar je deel van uitmaakt. Reservaties die je zelf hebt gemaakt (dus waar je als eerste persoon van de reservatie staat) kan je wijzigen (klik hiervoor op het potlood). Reservaties die je niet zelf hebt gemaakt, kan je enkel verwijderen (klik hiervoor op het kruisje).